2011. november 14., hétfő

felmérés..

Végre túl vagyunk rajta!! Már annyira vártam, hogy elkezdjük!! Juhhééé!!!
10re mentünk, és 13-ig ott voltunk.
Milán nagyon jól szerepelt, végig lelkesen csinálta a feladatokat. Le a kalappal előtte. :)
Nem is eredménytelenül! Végig velük voltam én is, folyamatosan mondta a terapeuta mikor mire figyeljek, mit csinál jól, mit nem, ha nem akkor miért...
Szóval roppant tanulságos nap volt a mai.
4 nagyobb primitív reflex is erősen jelen van ami megnehezíti az olvasást, számolást, a nyugton maradást...:-D
Megállapították melyik van jelen a legerősebben és megkaptuk a házi feladatot is.
Kb egy hónap múlva kell majd kontrollra mennünk és akkor meg minden kontrollnál, össze lesznek az eredmények hasonlítva.
Azt hiszem iratok a Milánnal egy pár sort, meg rajzoltatok egy képet és elteszem, és ugyanazt később is megcsináljuk majd..
Mindenesetre a mai esténk úgy telt el, hogy nem volt rajta a szokások esti veszekedőssírokmindenérthullafáradtvagyok érzés. Pedig biztos nagyon eláradhatott a mai napon. Egész délelött tornázott, ugrált, meg kellett felelnie, délután csavarogtunk. Ilyenkor estére teljesen ki szokott dőlni és a tipikus "szariskeserű" műsor van porondon. Most, hogy végig gondolom a napot, most látom csak, hogy milyen jó kedvű, nyugodt volt az este.
Roppant érdekes....

A felmérésen nagyon sok + kapott amikor a szemvizsgálat volt. Ami nagyon nem jó. Többek között ezért is megy nehezen neki a betűolvasás. Látni jól lát, de az szem-mozgások, az idegek nem jól dolgoznak. A tornával ennek is javulni kell de azért ajánlottak szemészt, hogy nézessem meg. Funkcionális szemvizsgálatra kell vinnem. Ez a része kicsit megijeszt. Olyan dolog amit nem tudok irányítani, tőlem függetlenül teszi jól-rosszul a dolgát. És ez megijeszt. Úristen mi lesz ha nem jön rendbe? Ettől nem fog tudni tanulni sosem rendesen, az életben is problémái lesznek?? Ilyen és ehhez hasonló kérdések cikáznak a fejemben.
De jön a válasz:
Nyugi! A legjobb helyen vagy és ami még fontosabb: jó időben!
Ez is helyre fog állni! Szépen lépésről-lépésre haladunk és minden a helyére kerül..

1 megjegyzés:

  1. Ne izgulj Bonnie, mert az kihat rá! Csak pozitívan szabad hozzáállni a dolgokhoz. A lényeg hogy már felismertétek, és elkezdtétek kezelni! Rendbe fog jönni! Kitartás!

    VálaszTörlés